TCW distributeur van complete productlijn van CyberPower Systems
 

Zoetermeer, 15 februari 2006 – TCW, distributeur van oplossingen voor netwerkconnectiviteit uit Zoetermeer, heeft de complete UPS-productlijn van UPS-leverancier CyberPower Systems toegevoegd aan zijn portfolio. CyberPower ontwikkelt en produceert hoogwaardige systemen voor power management, waaronder back-upsystemen en accessoires voor desktops, werkstations en netwerkapparatuur. CyberPower is de op één na grootste leverancier van UPS’sen via het retail-kanaal ter wereld.

“Bedrijven en organisaties zijn steeds afhankelijker van hun infrastructuur en daardoor kwetsbaarder in hun bedrijfsvoering”, zegt Ola Ogunfowokan, Senior Sales Representative van CyberPower in Den Bosch. “Daarom ontwikkelen en leveren wij een brede reeks van hoogwaardige en innovatieve systemen voor professioneel power management. Daarmee kunnen bedrijven hun risico’s sterk verminderen doordat ze tijdens een stroomuitval beschikken over een goede back-upvoorziening. Wij zijn blij dat TCW onze productlijn nu opneemt in zijn portfolio. Onze systemen passen naadloos in het brede aanbod van TCW op het gebied van netwerken en infrastructuren. Wij verwachten hierdoor onze positie op de Nederlandse markt verder te kunnen uitbouwen.”

“Als IT-distributeur streven we ernaar onze klanten een brede keus te leveren op het gebied van infrastructuurcomponenten en netwerken”, zegt Halvard Woei A Sioe, directeur van TCW. “Wij zoeken continu naar leveranciers die meerwaarde kunnen bieden aan ons portfolio. Met de producten van CyberPower breiden we onze activiteiten op het gebied van UPS-systemen verder uit en zijn we in staat op te treden als one-stop-shop voor klanten met hoge eisen aan hun datacenters en serverparken.”

CyberPower investeert sterk in technologie. Dat leidde tot 53 patenten in 18 maanden. De productie vindt plaats in ISO9001-gecertificeerde productielocaties in Shenzhen, China. Voor de ondersteuning van zijn producten zijn verschillende vestigingen geopend in onder meer Taiwan (Taipei), de Verenigde Staten (Minneapolis), Nederland ('s-Hertogenbosch) en Rusland. (Moskou). Voor meer informatie: www.cyberpowers-eu.com

TCW is distributeur van netwerkconnectiviteits-, servermanagement- en 19 inch-oplossingen (kasten, server- en storage-chassis). Het bedrijf is sinds de oprichting uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van computerhardware en randapparatuur. Voor meer informatie: www.tcw.biz

Voor meer informatie:

TCW
Halvard Woei A Sioe, directeur
Tel: 079 – 36 19 800
E-mail: halvard@tcw.biz

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Tel: 030 – 65 65 070
E-mail: tcw@lvtpr.nl
 
back
 
 
 
Manage your subscription here.
This is an automated notification, please do not reply to this e-mail. If you’d like to contact us or send feedback, please click here.